CAUTA IN SITE

Un nou Area Sales Manager la Küberit pentru regiunea Orientului Mijlociu şi Franţa

17 aprilie 2018
03 aprilie 2018; Küberit, Lüdenscheid. – Hamid Challot se alătură echipei de export a producătorului de profiluri Küberit, în calitate de Area Sales Manager. Economistul preia activităţile pentru întregul continent african, pentru Orientul Mijlociu precum şi pentru Franţa şi prin aceasta parţial sarcinile lui Grégory Labouré, care a părăsit compania la sfârşitul anului 2017. Prin această structură modificată liderul de piaţă pentru profiluri şi sisteme de profiluri îşi consolidează echipa de export în lunile următoare cu un nou Sales manager.

Durham - istoria unui oraș surprinsă în pavaj

07 martie 2018
Piețele publice sunt de cele mai multe ori, pe filieră europeană, locuri unde devin vizibile simbolurile unui oraș, ale unui spațiu urban, având un rol extrem de important pentru identitatea comunității respective, chiar dacă aceste piețe au în mod frecvent și un scop practic imediat, de pildă comercial. Iată cum comunitatea unui orășel din nord-estul Angliei, Durham, a decis ca, în cadrul unei renovări a pieței centrale, să se insereze în pavaj și plăci în care sunt inscripționate momente din istoria locului.

Mozaicul Catedralei Mitropolitane din Timișoara

07 martie 2018
Dacă am trece în revistă cele mai valoroase pardoseli din România, la loc de cinste ar trebui menționat mozaicul din interiorul Catedralei Mitropolitane din Timișoara, realizat după desenele pictorului român Catul Bogdan. Executată din plăci de diverse culori, această spectaculoasă pardoseală preia modele de pe covoarele tradiționale românești, în speță bănățene, întregind unitatea de concept a unui edificiu monumental inspirat de arta și arhitectura ecleziastică autohtonă ortodoxă.

Producătorii de parchet urmează trendul

07 martie 2018
La Tomești, la poalele Munților Poiana Ruscă din Județul Timiș, am stat de vorbă cu unul dintre puținii producători de parchet masiv și stratificat din România, domnul Marius Mureșan. Fabrica Magtomvic funcționează în fosta fabrică de sticlă din Tomești, a cărui tradiție de aproape 200 de ani s-a întrerupt în 2000. Mica localitate din munți dezvoltă acum o nouă tradiție, cea a producției de parchet de înaltă calitate, obținut cu utilaje de ultimă generație.  

SINGURA REVISTA DE SPECIALITATE DIN DOMENIU

Vezi toate numerele revistei
Sisteme profesionale pentru pardoseli