CAUTA IN SITE

Sketch to Reality Awards

08 mai 2019
Sketch to Reality Awards este o competitie adresata oricarui arhitect sau designer interior profesionist din Romania. In cadrul competitei, fiecare participant isi expune cel mai important proiect pe care il va dezvolta in anul 2019 pentru a-l pune la bataie alaturi de proiecte ale altor profesionisti din intreaga tara.

Master Builders Solutions® prezinta sistemele pentru pardoseli Ucrete la IFFA 2019 – cel mai mare targ mondial de industrie a carnii

08 mai 2019
Prezenti la IFFA, cel mai mare targ mondial de industrie a carnii, desfasurat intre 4 si 9 mai la Frankfurt pe Main, expertii diviziei Master Builders Solutions din cadrul BASF au expus Ucrete, cel mai performant sistem de pardoseli igienice existent pe piata. La standul companiei vizitatorii au putut veni in contact cu un design de pardoseala care scoate in evidenta perspective neobisnuite si inovative, asigurand totodata calitatile unice ale gamei Ucrete pentru industrie, brandul aniversand anul acesta 50 de ani.

Bazilica Sfântul Ștefan din Budapesta

14 martie 2019
Neoclasicismul a fost apreciat în mod deosebit de maghiari în a doua jumătate a secolului al XIX-lea și chiar mai târziu, fiind asociat cu epoca de aur a arhitecturii lor; uneori este considerată o arhitectură ”națională” maghiară, cu o evidentă componentă universalistă. Fiind un stil eclectic, au putut fi integrate fără probleme motive baroce, gotice și, desigur, renascentiste. Un alt stil major al epocii, Secession, era mai degrabă de influență vieneză și reflecta caracterul cosmopolit al marilor orașe imperiale, aducerea lor în modernitate.

Pardoselile de lemn în 2019

14 martie 2019
Pardoselile din lemn sunt clasice prin excelență, alături de cele din piatră sau ceramică; aspectul lor depinde în prea mare măsură de esențele de lemn folosite, prin urmare apare întrebarea firească: ce se mai poate inova? În mod surprinzător, noutățile apar tot timpul, fiecare an venind cu perspective noi asupra modului în care lemnul este debitat, finisat, colorat, pus în operă, integrat într-o amenajare interioară.

Calitate să fie, dar s-o știm și noi!

14 martie 2019
Razvan DobreLucrăm cu branduri, evaluăm după branduri și ne raportăm la ele, le căutăm în fiecare etapă a muncii noastre. Dacă ne gândim bine, nu prea mai folosim niciun produs care să nu poată fi identificat prin nume sau logo, lăsându-ne entuziasmați de câte un slogan. Fie că vorbim de o unealtă, un material de montaj, unori chiar un sac de nisip pentru șapă, avem în minte faptul că preferăm un brand și nu altul. De ce oare? Că se potrivește mai bine stilului nostru de lucru, timpului pe care suntem dispuși să îl alocăm, sau... să fie ceva pur personal? Probabil, uneori. Dar un lucru trebuie să fie totdeauna prezent: calitatea.

SINGURA REVISTA DE SPECIALITATE DIN DOMENIU

Vezi toate numerele revistei
Sisteme profesionale pentru pardoseli