CAUTA IN SITE

Cazinoul din Sinaia

31 decembrie 2018
Oricât de mari ar fi dorința și puterea de a reproduce, este greu să refaci atmosfera unei clădiri dacă destinația ei s-a schimbat. În această clădire renovată, încă se dansează uneori, se discută, se admiră, se petrece; dar nu se mai joacă la ruletă pe case și moșii, nu mai planează în aer aceleași emoții. Putem cel mult să facem o evocare a celor întâmplate aici și să găsim un mod personal de a ne raporta la trecut.

Hampton Court Palace

31 decembrie 2018
Coroana britanică a avut de-a lungul secolelor zeci, poate sute de rezidențe, private sau asigurate de stat, existente încă sau dispărute. Una dintre cele mai faimoase este Hampton Court Palace, din Londra, care are marea calitate de a fi fost deținută de coroană încă din timpul dinastiei Tudorilor, de la Henric al VIII-lea.

Beneficiarii vor pardoseli personalizate și de calitate

31 decembrie 2018
Domnule Ioan Bodor, sunteți unul dintre puținii români care au urmat cursurile școlii de la Neustadt an der Aisch, încă de acum 10 ani. Care era la noi situația pregătirii profesionale atunci și care este acum?

Confortabile, ecologice, silențioase. Noua colecție EGGER Pro Comfort Flooring 2018 – 2020

31 decembrie 2018
Producătorul de materiale pe bază de lemn EGGER comunică, prin intermediul noilor sale colecții de pardoseli pentru distribuitori specializaţi, mesajul central „EGGER are soluția“. Cu EGGER PRO Comfort Flooring 2018 – 2020, acesta reacționează la cererea pentru o pardoseală sustenabilă, cu un design contemporan, potrivit pentru viața modernă.

Profilul specialistului în pardoseli

31 decembrie 2018
Razvan DobreMunca noastră de zi cu zi are multe provocări – ca orice activitate făcută cu responsabilitate, de altfel. Totuși, cea mai mare provocare a fost (și este în continuare) să oferim încredere. Este dificil, pe o piață în care Dorel a devenit erou legendar național; este și unul dintre motivele pentru care la noi funcționează destul de bine parteneriatele pe termen lung, pentru că, odată constatat succesul unei lucrări, beneficiarul va vrea să lucreze tot cu tine, fără să-și asume riscul unui salt în necunoscut.

SINGURA REVISTA DE SPECIALITATE DIN DOMENIU

Vezi toate numerele revistei
Sisteme profesionale pentru pardoseli