CAUTA IN SITE

BIFE-SIM dezvăluie tendințele 2019/2020 în mobilier și design interior!

11 septembrie 2019
BIFE-SIM 2019, târg internațional de mobilă, echipamente și accesorii, își deschide porțile între 12 și 15 septembrie 2019 la ROMEXPO! Târgul este organizat conceptual în 6 saloane care vor facilita accesul vizitatorilor în zonele care îi interesează în mod deosebit și le vor permite alegeri informate și inspirate: Salonul Clasic, Salonul Design, Salonul Confort, Salonul Bucătării, Salonul Decorațiuni și Corpuri de Iluminat și Salonul Echipamente, Mașini, Utilaje, Materii Prime și Accesorii.

Despre Minsk și case recuperate din istorie

07 septembrie 2019
Câți dintre dumneavoastră au auzit de pictorul bielorus Walenty Wańkowicz? Probabil foarte puțini... Mai puțini decât bielorușii care au auzit de... Nicolae Grigorescu? Tot ce e posibil. Dar nu despre pictură e vorba, ci despre casa pictorului. Aflată în centrul Minskului, casa aceasta are niște pardoseli admirabile: parchet și dușumele din lemn de stejar, păstrate impecabil. Și, pentru că tot am ajuns la Minsk, să spunem câteva cuvinte și despre acest oraș, a cărui atmosferă ne poate fi familiară, dar... numai un pic. Cum am ajuns acolo? O să vedeți.

Vechi pardoseli din case interbelice

07 septembrie 2019
Zilnic auzim - și simțim după propriile nevoi, când căutăm pe cineva priceput - că meșterii noștri sunt în Italia, Spania, Marea Britanie etc., pe unde i-a dus mirajul Vestului și senzația apăsătoare că provin dintr-o țară și o economie care nu le oferă prea multe șanse... E un fapt pe care nu-l combatem, sperăm doar să punem umărul la creșterea unor tineri talentați, serioși și dedicați meseriei lor.

Să învățăm și să ne perfecționăm tot timpul

07 septembrie 2019
În apropierea Bucureștiului, la Adunații-Copăceni, am vizitat un atelier bine dotat cu utilaje moderne, în care echipa condusă de domnul Gheorghe Predescu realizează scări personalizate din lemn, scări pe care le putem vedea în amenajări exclusiviste din țară și nu numai. Stând de vorbă cu proprietarul atelierului, am putut afla câteva lucruri interesante din acest domeniu special, care duce prelucrarea lemnului în zona măiestriei și a rafinamentului, cu perspectiva permanentă de a adăuga unei amenajări personalitate și naturalețe.

PVC omogen pentru o nouă clinică medicală privată

07 septembrie 2019
Serviciile medicale private capătă o pondere tot mai mare în sistemul de sănătate din România, iar de obicei acestea vin cu un plus de calitate în ceea ce privește confortul locațiilor, personalizarea spațiilor în raport cu pacienții, cu afecțiunile acestora. Dotările sunt la standarde foarte ridicate, dar și aspectele legate de ambianță sunt luate în calcul;

SINGURA REVISTA DE SPECIALITATE DIN DOMENIU

Vezi toate numerele revistei
Sisteme profesionale pentru pardoseli